Sila Klik Pada Iklan

Search This Blog

Thursday, August 18, 2011

Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah

Assalamualaikum.

Hai pembaca semua. Kali ni nak join jugak segment ni. Moga-moga follower dan readers pun bertambah.


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:

1)Follower Blog -DONE
 
2)Copy BANNER -HERE


3) Paste kan ke dalam entri yang korang buat bertajuk 
" Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah "


4) Di dalam entri itu haruslah ada : 
  •  Nama               : Ramziah
  • Hobi korang      : membaca

5) Dah siap,tinggalkan LINK korang...  Senang kan?


6) Korang ada kebebasan untuk 
TAG kawan-kawan (pastikan mereka tahu ya)
-TAK TAU NAK TAG SAPE. TAK DE KAWAN LAGI, MASIH BARU.

7) Tujuan Segmen: 

Untuk meningkatkan jumlah follower 500 kebawah sahaja (500 ke atas,sori eh) dan memeriahkan  blog korang sempena bulan puasa,kemerdekaan dan lebaran ini dengan tetamu yg hadir.. Tambahan pula, para blogger dapat jugak bertukar-tukar hobi sekaligus merapatkan hubungan silaturrahim antara satu sama lain.
   
           Follower ada 40+ followers saja...Kesian kan? Tapi tak pe, kite masih baru lagi.
*cadang nak dapatkan follower 1000, boleh ke? Hehe~

Tapi, tak nak la buat 'i follow u, u follow i'. Kite nak orang membaca entri, bukan sekadar follow.


8) Apabila tamat penyertaan,AA akan mempromosi setiap blog di dalam ENTRI KHAS...

9) 
Tarikh tutup penyertaan : 22 OGOS 2011

Terima kasih sudi baca. Lawatlah lagi.

Hati yang Ikhlas tidak akan terkesan oleh pujian mahupun kejian.. Jagalah hati, jangan kau kotori. Jagalah hati, permata hidup ini.

9 comments:

iMBobo said...

best segmen ni kan??siap pergi oversea hehe..

~sEtAnGGi SyurGA~ aka NurHidayah Ali said...

salam alaik..follow blog awak..
sy pon join segmen ni...^^ salam ukhwah..

http://setanggi-permata.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Ariena Hisham said...

Salam. Datang dari Switzerland follow perkembangan blog awak :) Jom follow blog saya pulak & like facebook page saya skali. Hihi :D

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

Nur Hanis said...

saya datang dari Jepun & follow awak sekali..

follow me back ya.. :)

selamat hari raya :D

IkiN said...

Salam Ukhwah..
saya dari Rusia dah follow ;)..Jemput follow semula di blog sy ya..

http://tentanghidup-ikin.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

::budak:: said...

singgah dan follow dr segmen yg sama :)
sory lmbt sbb pnt naek lori dr brazil..hehe..
slmt berkenalan :)

http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Nur Saina (AntooUngu) said...

slm raye, follow sini dr segmen AA, group korea. Jemput dtg blog plak ye =)

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

nabila azmi said...

hi2..follow sini=)...sy dri team dubai=)..slm kenal okie=)

Mya said...

fly from mexico! jum follow2. btw, nice belog =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Klik Pada Iklan