Sila Klik Pada Iklan

Search This Blog

Friday, August 26, 2011

Korang Komen, Aku Terharu-Terima Kasih

Assalamualaikum.

Hai pembaca semua.


Apa khabar?

Minta maaf, lama tak up date. Demam teruk sampai tak boleh nak bangun. Kerja pun ambik MC.

Aku nak terus ke point. Terima kasih kepada mereka yang sudi singgah, jadi follower dan komen blog aku yang tak seberapa ini.

Aku hargai sangat. Korang la yang akan aku jalan-jalan ke blog (blogwalking) dan komen entri.

Aku terkejut dan rasa terharu sebab ada jugak blogger otai dan hebat sudi singgah ke blog aku yang masih baru dan rasanya masih baby. Tak pandai lagi nak buat entri dan masih tak jelas hala tuju dalam dunia blog ni.

Dengan kehadiran korang yang sudi mahu berkawan dengan aku, semoga aku akan lebih kuat dalam dunia blog ini dengan sokongan korang dan terima kasih sudi menyayangi diriku.

P/s: Eqbalzack komen kat entri blog ini. Terkejut dan terharu. Dia ni boleh kata artis blog la. Masuk newpaper, majalah. Student PHD. Terima kasih.

Terima kasih sudi baca. Lawatlah lagi.

Hati yang Ikhlas tidak akan terkesan oleh pujian mahupun kejian.. Jagalah hati, jangan kau kotori. Jagalah hati, permata hidup ini.

1 comment:

sergeant keroro said...

hehe, sekarang keroro datang komen :P

p/s : kedudukan iklan tu tak betul kot. biasanya iklan yang panjang dibawah letak pada sidebar :)

iklan yang melebar letak kat bawah header :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Klik Pada Iklan