Sila Klik Pada Iklan

Search This Blog

Sunday, August 28, 2011

Dapat Doodle Untuk Raya-Korang Ada Tak?

Assalamualaikum.

Hai-hai pembaca semua.

Nampak tak kat bawah tu apa?

Yeah, ada doodle untuk raya.. Suka.

Ini ambik dari Soly. Klik sini kalau nak ambik juga, ada pilihan, lelaki dan perempuan. Siap ada warna baju lagi. Cantik la.


Terima kasih sudi baca. Lawatlah lagi.

Hati yang Ikhlas tidak akan terkesan oleh pujian mahupun kejian.. Jagalah hati, jangan kau kotori. Jagalah hati, permata hidup ini.

2 comments:

Ummi Nur said...

As'kum..Ada doodle,nak jugak..
salam kenal, dari segmen blog bawah 500 followers,Fly dari russia also..:)

sha my heart said...

erm, cantik. comel. cute.

dua kesalahan yang masih dilakukan oleh blogger

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Klik Pada Iklan